Wij sporten thuis door!

Helaas moesten wij net als alle andere sportscholen in Nederland afgelopen zondag de deuren sluiten. Het zat er aan te komen, maar het was nog steeds een schok waardoor we snel door moesten schakelen.

Maandag stond onze eerste home work-out online en werden de eerste personal trainingen via Skype gegeven. Dinsdag deden we met 30 fanatiekelingen een livestream Pilates, en inmiddels staat onze online community vol met filmpjes en work-outs die onze leden thuis kunnen doen!

In dit soort situaties zijn wij super blij met onze speciale Virtuagym app, waarin we onze leden per mail en telefoon makkelijk kunnen bereiken. Vanaf vandaag zijn we daarin ook een “10 DAY CHALLENGE” gestart waarin we klanten uitdagen elke dag een work-out thuis te doen.

Zelfs de small group trainingen gaan door via Skype verbinding!

We beseffen dat het geen ideale situatie is, maar we zullen er op dit moment het beste van moeten maken. En wat een steun krijgen we van onze leden, geweldig! Zo laten we maar eens zien hoe veerkrachtig de mens is.

Voorlopig gaan we dus wel even door met het bedenken van toffe work-outs en livestreams. “Denken in oplossingen!”- is het motto voor de komende tijd. We zullen er alles aan doen om deze lastige situatie voor onze leden zo vrolijk en sportief mogelijk te houden. Iedereen bedankt voor jullie steun!