We gaan trainen voor een TRIATHLON!

Ja je leest het goed! Vanaf eind maart kan je samen met ons team gaan trainen voor de Keistadtriathlon op zondag 1 september! We gaan voor een 1/8ste afstand, dat betekent 500 meter zwemmen, 22 kilometer fietsen en 5 kilometer hardlopen.

Onder leiding van coach Marinus ga je aan de slag met de verschillende principes. Er wordt van je verwacht dat je naast in teamverband ook individueel traint, hiervoor wordt een speciaal trainingsplan opgesteld. Er worden informatiebijeenkomsten georganiseerd, je ontvangt zwemtraining in zowel zwembad als open water, een techniektraining mbt het hardlopen, een conditietest en natuurlijk de wisseltrainingen. Alles om je zo goed mogelijk voor te bereiden op deze super toffe triathlon!

Op woensdag 13 maart vindt er om 19:30u een informatiebijeenkomst plaats in onze studio in De Breehoek, waar je vrijblijvend naartoe kan gaan om jezelf te laten informeren over het traject en de run. Naderhand kan je dan zelf beslissen of je de uitdaging aan gaat of niet. Opgeven voor de info-avond kan via ons contactformulier.