Verslag + foto’s GymPlus-weekend 2019

Op vrijdag 10 mei was het dan zover: de tweede editie van ons sportieve GymPlus weekend! Na een barre fietstocht met een kleine omweg -het kan ook nooit eens gewoon goed gaan- kwam de groep uitgeput aan bij het Veerhuis in Wamel (dus niet Opheusden).

Na een moord te hebben opgelost, Marianne Nicolaas te hebben verwelkomt, een gezellig bakje koffie en te hebben geruzied om de beste kamer, ging de groep weer te paard fiets op pad. Een verrassende eindbestemming was de uitkomst: De Saloon in Dreumel. Iedereen werd hartelijk ontvangen door de dochters en schoonzonen van Marianne, met op de achtergrond een smeulende barbecue. Na een echte pubkwiz en wat borrels verder konden we genieten van het welverdiende eten.

De volgende ochtend kon de groep na een gezamenlijk ontbijt weer op pad, dit keer werd iedereen als verrassing verwelkomt bij Marianne thuis! Wat een prachtig en ruim appartement, daar kan geen Scherpenzeelse rijtjeswoning tegenop! Vervolgens is de groep in het stralende zonnetje verder gefietst richting Appeltern, waar ze door een gids en inmiddels lichtelijk gestresste Mariska -want dat rooster was toch wel erg strak- werden verwacht. De groep kreeg een mooie tour langs verschillende moderne en klassieke tuinen, we konden genieten van de natuur en nieuwe tuin-ideeën opdoen. Afgesloten met een soepenlunch was ook de Tuinen van Appeltern een geslaagd.

Na een gezellig ijsje bij Juultje in Druten werd het dan toch echt tijd om huiswaarts te keren. Gelukkig scheen het zonnetje, maar de kilometers zaten toch flink in de benen! Gelukkig was onze Cees daar met zoon die ons -en met name Diny- een warm welkom heette.

Iedereen bedankt voor jullie enthousiasme en vrolijkheid, we hopen jullie volgend jaar weer mee te mogen nemen. Hierbij de foto’s: