Update – Corona Virus

Beste klanten,

Zoals jullie waarschijnlijk ook gehoord hebben zijn wij verplicht om per direct onze deuren te sluiten voor fysieke sportlessen tot en met 6 april.

Ieders veiligheid is voor ons belangrijk. Daarnaast vinden we het net zo belangrijk dat we jullie aan het bewegen willen houden! Iedereen is deze winter zo goed bezig geweest met het opbouwen van conditie, dat mogen we nu niet laten verslappen! En laten we niet vergeten; sporten is goed voor je weerstand en het verlagen van stressniveau, iets wat we in deze tijd wel kunnen gebruiken.

Voor de aankomende periode zetten wij wekelijks de volgende trainingen online:
Virtuele @ Home Bootcamp
Outdoor Bootcamp in PDF schema
Virtuele Pilates-les
Virtuele Core-Fit les

Daarnaast zullen we livestreams gaan uitvoeren voor diverse lessen, de eerste zal aanstaande dinsdagavond 19:00 uur plaatsvinden (Pilates). Voor morgenochtend hebben we nog deze yoga/pilates les voor jullie: https://youtu.be/zANw1cLhUGQ

Voor onze klanten uit de studio zullen we een persoonlijk trainingsplan voor thuis maken, passende bij hun doelstellingen. Daarnaast krijgen zij les èn coaching via een livestream (Skype of Youtube), met eventueel trainingsmateriaal voor thuis. Morgen nemen we persoonlijk contact met jullie op met verdere details. Ook de deelnemers van de 60-day challenge krijgen morgen verdere informatie over het verloop van hun traject.

Geen zorgen dus om het sporten, maar willen jullie ons dan ook geen zorgen laten maken? Blijf vooral lid! 

🙂 Samen komen we hier doorheen.

Met sportieve groet,

Mariska
1-2 Sport