Strong Viking Run 2019

Strijders, zijn we er weer klaar voor!? Dit voorjaar gaan we op zaterdag 30 maart weer de uitdaging aan van de Strong Viking, en ditmaal de MUD EDITION! Ga met ons team mee en overwin die 13km met 2 modderige vingers in je neus!

Iedereen mag zijn/haar eigen kaartje bestellen via https://shop.paylogic.com/124466/17501/tickets. Ga naar WARRIOR 13km en klik op starttijd 10:40u. Let op: de tickets gaan snel (de starttijd van 13:00u is al uitverkocht). Mail ons vervolgens dat je van de partij bent en wij zetten je op de lijst. Begin maart gaan we als team ook nog even flink onze skills oefenen bij het survivalparcours in Hoenderloo. Ook kan je dit jaar voor €20,00 een nieuw obstacle run t-shirt van onze club bestellen!

LET OP: Deze run is bedoeld voor de gevorderde sporter. Ben je een beginner, dan raden we ons traject voor de Down Under Obstacle Run aan.

Ben je geen lid en wil je toch met ons team mee? Dat kan! Het enige wat je hoeft te doen is je per 1 februari aan te melden voor 2 maanden bootcamp (€34,95 per maand). Elk nieuw lid die meegaat ontvangt van ons een gratis t-shirt.

Meer informatie? Mail ons op info@1-2sport.com.

Let’s do this!