Recepten gezocht!

 

Geachte leden van 1-2 Sport,

Vele van jullie zijn al een tijdje bezig met gezonde voeding en vaak hoor ik de lekkerste tips en recepten voorbij komen. Voor beginners is het daarentegen vaak moeilijk om lekkere en gezonde recepten te vinden; want wat “mag” nou wel en wat niet?

Ik loop nu al een tijdje rond met idee om al onze gezonde recepten te bundelen in een e-book! Zo kunnen we van elkaar leren en krijgen nieuwe leden gelijk een leuk presentje namens ons allemaal. Vanmorgen had ik het er wéér over en dacht; nu moet ik het gewoon gaan doen. Dus mijn vraag aan jullie: wat is jullie favoriete gezonde recept en wil je die met ons delen? 😊 Het mag simpel zijn, of wat ingewikkelder, en het mag voor ontbijt, lunch, diner, toetje of tussendoortje zijn. Als het maar aan de volgende punten voldoet:

  • Het recept moet zonder toegevoegde suikers zijn. (ook geen honing, agavesiroop of zoetstoffen)
  • Het liefst zoveel mogelijk verse ingrediënten en niet uit pakjes of zakjes.
  • Liever geen recepten met noten, kokos, pure chocolade, aardappelen of pasta omdat we het voornamelijk gebruiken voor mensen die gewicht willen verliezen, en deze ingrediënten veel kcal bevatten.

Als je het recept inlevert, wil je dan het volgende opschrijven:

  1. Bereidingstijd
  2. Ingrediëntenlijst (incl. hoeveelheden)
  3. Stappenplan
  4. Eventueel een scherpe foto (niet verplicht)
  5. Extra: Als je er een leuk verhaal bij hebt zetten we dit er ook graag bij!

Mocht je er meerdere hebben dan zijn ze uiteraard welkom! Ik kan niet beloven dat álle recepten erin komen, maar ik ga een mooie verzameling maken 😊. Ik ben super benieuwd! Het recept mag naar info@1-2sport.com.

Met sportieve groet,

Mariska van de Vliert

Sportbureau 1-2 Sport