Pilates

Tijdens deze les staat inspanning, balans en ontspanning centraal, waarbij iedereen op eigen niveau kan meedoen. Ook bij blessures kunnen wij de oefeningen voor u aanpassen.

Bij Pilates traint u met name de buik- en rugspieren van het lijf op een rustige, gecontroleerde manier. Ook de beenspieren worden niet overgeslagen. Naderhand nemen we altijd een moment van rust door middel van ontspanningsoefeningen. Pilates is zeer gunstig bij bestrijding van rugklachten!

LOCATIE? Van medio april t/m september in de buitenlucht. Vanaf oktober binnen in De Breehoek – Scherpenzeel. Elke dinsdagavond van 19:00 tot 19:45u / woensdagochtend van 10:30 tot 11:15u / Elke maandagochtend geven wij om 10:30u de POWER versie, met een hogere intensiteit tijdens het krachtgedeelte.

BENODIGDHEDEN? Makkelijk zittende sportkleding (sportschoenen niet nodig), flesje water en een matje. Deze kunt u eventueel van ons lenen.

Interesse? Geef je op voor een gratis proefles!

Algemene voorwaarden: Klik hier

OOK LEUK! U kunt samen met bijvoorbeeld uw collega’s deze les ook als eenmalige clinic boeken op een door u gewenste locatie. Lees hier meer over onze clinics!