PERSONAL TRAINING

PERSONAL TRAINING – Wil jij graag de beste persoonlijke begeleiding om alles uit je doelstellingen te halen? Dan is Personal Training misschien wel iets voor jou. Ga aan de slag met 1 op 1 sessies in een privé studio die geheel tot je beschikking staat. Van alle gemakken voorzien, geen pottenkijkers, geen afleiding, alleen jij en je personal trainer! Aan de hand van jouw doelstellingen wordt een globaal trainingsplan opgesteld die wekelijks wordt uitgewerkt in super leuke, gevarieerde en vooral effectieve trainingen!

VOEDING – Wij bieden geen ingewikkelde maaltijdplannen en doen niet aan crash diëten. Wat wij wel doen is jouw huidige voedingspatroon observeren en deze aanpassen met producten die je lekker vindt, maar wel gezond en natuurlijk zijn! Zo krijg je meer inzicht in wat je eet en kan je het resultaat ook gewoon vasthouden.

COACHING – Naast wekelijkse trainingen plannen we maandelijks een evaluatiemoment in waarbij we een aantal fysieke tests doen om je vooruitgang te observeren. Hierbij plannen we altijd tijd in voor een evaluatie- en coachingsgesprek; wat mogen we vieren en wat kunnen we verbeteren? De achterliggende gedachte bij waarom we dingen doen zoals we ze doen vinden we misschien nog wel het allerbelangrijkste van het hele proces.

Personal Trainer Mariska van de Vliert; “Met een persoonlijke aanpak wil ik jou ondersteunen bij het behalen van je doelstellingen. Ik zal je motiveren, coachen, met volle aandacht begeleiden, maar je ook eerlijk naar jezelf en je gedragspatronen laten kijken. Voor mij is het belangrijkste dat mijn klanten plezier hebben in bewegen en een gezonde levensstijl vinden die vooral vol te houden is!”

Geinteresseerd geraakt? Kom gerust langs voor een bakje koffie in de studio, geheel vrijblijvend. Neem contact met ons op!

1-2Sport!