OBSTACLE RUNNING

We hebben weer 2 toffe nieuwe uitdagingen voor je in 2019!

Met de gevorderde bootcampers gaan we op zaterdag 30 maart richting Strong Viking om de 13km te overwinnen. Lees hier meer over onze deelname.

Met de beginners gaan we vanaf 11 februari aan de slag met een traject voor de Down Under Obstacle Run op zondag 12 mei! Een super leuke, laagdrempelige run waar we in 2018 ook al veel plezier aan hebben beleefd. Dit traject van 12 weken is geschikt voor ieder niveau en je ontvangt speciale trainingen, clinics, schema’s en vooral heel veel fun! Met ons team bereid jij je zo optimaal voor, voor een door jouw gekozen afstand. Je kan je inschrijven voor de 6 of 9 kilometer.

Liever niet op zondag? Je kan ook meedoen aan het traject, en vervolgens kiezen voor de 7km Strong Viking Run op zaterdag 11 mei.

Leden betalen €65,00 voor het traject, inclusief ticket en t-shirt. Niet-leden betalen €150,00 en mogen daarnaast tijdens deze 12 weken onbeperkt deelnemen aan al onze groepslessen!

Download hier het complete Rooster Down Under Challenge (1) voor alle trainingsdagen. Mocht je op een bepaalde dag niet aanwezig kunnen zijn, geef dit dan gerust door dan vinden we hier een oplossing voor.

Voor meer informatie of aanmelden, stuur ons een bericht via het contactformulier. Check hier de foto’s voor een impressie van afgelopen jaar: