No Sugar Challenge Oktober

Een paar maanden geleden besloot Mariska volledig zonder toegevoegde suikers te gaan leven. Dit heeft haar leven op diverse vlakken compleet veranderd.

Wil jij weten waarom en zou je het zelf ook een maandje willen proberen? Doe dan mee met de NO SUGAR CHALLENGE per 1 oktober! Exclusief voor coachingsklanten van de studio van 1-2 Sport! De kick-off is op maandag 30 september om 19:30u. Hier krijgen je een presentatie met alle info die je moet weten zodat je vanaf 1 oktober volledig voorbereid kunt beginnen!

Wil jij hierbij zijn en ben je nog geen coachingsklant? Vraag hier dan een vrijblijvend gesprek aan!


NIEUW! Power Pilates op maandagochtend

Nieuw bij 1-2 Sport! Power Pilates op de maandagochtend!

Vanaf maandag 23 september starten we met een try-out van 8 weken met een nieuwe en hele toffe training: Power Pilates! Tijdens deze training zal je net als met de reguliere pilates aan de slag gaan met de combinatie lenigheid, kracht en ontspanning, maar zal de intensiteit van het krachtgedeelte hoger liggen. We werken hierbij met materialen zoals kleine gewichtjes en slides, met als doel onze spierkracht te vergroten van zowel de grotere als kleine spiergroepen.

De try-out zal 8 weken duren, mocht de les een succes zijn dan krijgt deze een vast vervolg in ons rooster. De les is gratis voor leden. Voor niet-leden hebben we ook iets leuks: je kan nu meedoen met de try-out voor de prijs van €59,95! Mocht je een les missen dan kan je deze op dinsdagavond 19:00u inhalen.

Interesse? Neem contact met ons op! Voor leden is de les nu al boekbaar in ons online rooster.

Locatie: Theaterzaal in de Breehoek – Marktstraat 59 Scherpenzeel

Tijdstip: 10:30 uur, van 23 september t/m 11 november 2019.

Prijsvraag ter ere van 1 jarig bestaan studio!

FEESTJE! Onze Personal Trainingsstudio bestaat 1 jaar!🎉 Om dit te vieren geven we de volgende toffe prijzen weg:
1. Orange Fit- pakket met proteïne, supplementen en shaker.🍊
2. Goodiepakket met cadeaubon voor een Private Pilates-sessie voor jou en 4 vriend(inn)en!🎎
3. Cadeaubon van sportspecialist Van Sloten Sport in Veenendaal ter waarde van €50,-!!🤩


Wat moet je doen? Ga naar onze Facebook-pagina en laat onder onze laatste post in een reactie weten wat jouw favoriete les bij ons is en waarom.
De winnaars worden bekend gemaakt op vrijdag 6 september!💃🏼 Succes!

VRIJWILLIGERS GEVRAAGD!

Wat een geweldige dag was dat vorig jaar: Mud Valley! Dit jaar organiseren we hem weer, dit keer alleen voor de kindjes 💥💪

We zijn nog op zoek naar véél vrijwilligers. Ben jij zo’n topper die zich graag een middagje inzet om te fotograferen, op te bouwen, aan te moedigen, of gewoon lekker gek te doen bij de finish? Laat het ons dan weten! Het gaat om donderdagmiddag 29 augustus, je bent maximaal 3 uurtjes kwijt. Stuur ons een bericht via het contactformulier.

Hike & Train met Christa!

Hij is er weer: het gezellige Hike & Train! Dit keer gaan we gezellig op pad met Christa, in de omgeving van de Scherpenzeelse bossen.

Met Hike & Train nemen we een stevige wandeling van ongeveer een uur met onderweg oefeningen voor het gehele lijf. Ideaal voor beginners!

Leden mogen gratis meedoen, niet-leden betalen €5,00. Inschrijven kan via ons contactformulier of (voor onze leden) in het online rooster. We starten op dinsdag 3 september om 19:00 uur, verzamelen bij de ingang van De Breehoek. Zien we je dan?

Mud Valley Kids 2019

Ook dit jaar organiseren wij weer in samenwerking met Jos Scherpenzeel de Mud Valley Kids! Een super toffe survivalrun waarbij je allemaal obstaksel moet trotseren om de finish te halen. Dit jaar hebben we zelfs plek voor 100 kinderen! Hij zal plaatsvinden op donderdagmiddag 29 augustus, vanaf onze outdoor-locatie aan het Valleikanaal Scherpenzeel!
 
Deelname is voor kinderen van groep 3 t/m 8 en bedraagt €3,00. Geef je kind snel op via: https://www.sjorssportief.nl/activiteiten?gemeente%5B0%5D=53 
Daarnaast zoeken we ook nog véél vrijwilligers. Ben jij zo’n topper die zich graag een middagje inzet? Stuur ons dan een berichtje.

1-2 Sport goes to MUD MASTERS!

Op zaterdag 21 september willen we als groep de uitdaging van Mud Masters aangaan! En dit keer wordt het serieus: we gaan namelijk meedoen met de 12 of 18 kilometer! 

Doe jij met ons team mee? Iedereen is welkom! Voor het bedrag van €24,95 (exclusief ticket) ontvang je het volgende:

  • Trainingsschema van 10 weken voor thuis of op vakantie!
  • Deelname aan de speciale obstacle-run trainingen.
  • Team t-shirt van 1-2 Sport.
  • Een super gezellig team die je door de run heen zal motiveren!

Wil je meedoen bestel dan als eerste zelf je ticket online via https://mudmasters.nl/event/biddinghuizen-2019/. Kies je afstand en klik vervolgens op starttijd “Hotel” (= 11:50u). Mocht die zijn uitverkocht kies dan een andere starttijd en mail ons, dan kan je alsnog met Hotel meedoen. Let op! De prijzen stijgen naarmate de run dichterbij komt dus wees er snel bij!

Stuur ons vervolgens de bevestiging via info@1-2sport.com, dan zetten wij je op lijst. Laat ons in die mail ook je t-shirt maat weten. De speciale obstacle-run trainingen zullen 4 keer op maandagavond 19:00u worden gehouden, ze zijn niet verplicht maar wel erg leuk! Wil je verzekerd zijn van een t-shirt geef je dan vóór 1 augustus op.

Het wordt weer een feestje en we hopen dat je erbij bent!

Pragati (52 jaar) zegt over ons:

“Toen ik in april 2018 mailde naar Mariska dat ik mee wilde doen met de “no sugar summer challenge” wist ik al dat het voor mij meer moest zijn dan een paar weken ‘stoer en streng’ doen. Ik was een half jaar daarvoor begonnen met sporten, dat beviel heel goed maar hielp niets met afvallen.

In de afgelopen 10 jaar was ik geleidelijk zo’n 15 kilo aangekomen. Pogingen om af te vallen hielpen niet – of maar even – en de beginnende overgang hielp ook niet erg mee. Na een periode van lijnen gleed ik ook altijd weer terug in mijn oude eetpatroon, dat moest anders. Mijn dagelijkse eetpatroon moest structureel veranderen en zelf kreeg ik ‘de knop’ niet om, ik had echt even een steuntje nodig.

De hulp van Mariska was echt heel fijn, haar eetadvies sloot aan op mijn oude eetpatroon waarbij ik vooral andere keuzes moest maken. Het was ook allemaal heel prima te combineren met het koken voor een gezin. En honger heb ik echt nooit gehad, is ook helemaal niet nodig heb ik nu geleerd 😊

De eerste weken waren voor mij echt een reset, ik at bijvoorbeeld toch echt veel meer suiker dan ik van te voren had gedacht. De eerste 5 kilo waren er voor de zomer af. Een mooi begin . Na die periode was het grootste deel van mijn nieuwe eetgewoonte al echt gewoon. Ik heb dat vastgehouden, ook in de vakantieperiode. Belangrijkste aanpassing voor mij is structureel geen (toegevoegde) suiker meer en structureel meer bewegen (bootcamp, fietsen naar mijn werk, wandelen etc).
Met de suikerstop skip je in één moeite alle tussendoortjes en tractaties. Waarbij ik wel relaxed omga met af en toe een ijsje, een keer uit eten en een oliebol (of 6) met oud & nieuw. Als de basis goed is, dan kan dat prima.

We zijn nu een jaar verder. Er is ondertussen ruim 11 kilo af, 20 cm buikomvang en ben ik 3 broekmaten kleiner!

Het belangrijkste is dat ik me nu lekker voel in mijn lijf, ik ben veel fitter, heb meer energie en mijn eetgewoonte is structureel gewijzigd in ‘eet gewoon’ 😉

Dankjewel Mariska 😊