CLINICS

Sporten als bindmiddel; dat werkt. Ervaar het met een clinic van 1-2 Sport!

Of u nu uw voetbalteam dichter bij elkaar wilt brengen, de vitaliteit van uw werknemers wilt stimuleren of met een vriendengroep uitdaging zoekt: wij hebben het passende aanbod!

ONZE CLINICS:

Teambuilding Bootcamp – Wij komen bij u op locatie een bootcamp van 30 tot 60 minuten geven waarbij samenwerking en teambuilding op een speelse manier centraal staat. We combineren onze deskundigheid en ervaring met uw wensen, doelgroep en omgeving. Daarbij zorgen wij ervoor dat iedereen aan de bootcamp kan deelnemen en maken het geschikt voor elk niveau.

Vitaliteits Clinic- Een training waarbij naast lekker bewegen in de buitenlucht ook informatie wordt gegeven over het verkrijgen van een gezonder en vitaler leven. Tijdens een korte presentatie wordt aandacht gegeven aan voeding, beweging en mindsetting. Vervolgens gaan we met de deelnemers de buitenlucht in voor een leuke en leerzame sporttraining. Hierbij worden oefeningen gegeven die thuis ook in de praktijk kan worden gebracht. Na afloop zal de deelnemers een reader worden toegezonden met alle informatie.

Relaxing Pilates – Een clinic van 60 minuten waarbij deelnemers mee worden genomen op een reis door het lichaam. De training begint met aandacht voor inspanning en controle, waarbij later in de training zowel lijf als geest heerlijk zal gaan ontspannen. De clinic kan worden verzorgd op locatie of in onze eigen ruimte, de muziek en matjes verzorgen wij zelf. Na afloop krijgen de deelnemers een kopje verse kruidenthee.

Dus organiseert u binnenkort een sportief evenement en kunt u onze expertise gebruiken? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier!

Onze opdrachtgevers zijn o.a.: