60-DAY CHALLENGE

Kies er samen met ons voor om 60 dagen lang je gezondheid op NUMMER 1 te zetten en behaal resultaten die blijvend zullen zijn!

Tijdens onze 60-day challenge maken we van de volgende 3 factoren een prioriteit: Food, Training & Sleep!

FOOD – We gaan aan de slag om gezonde, onbewerkte voeding in ons dieet te brengen. We minderen met vlees, verhogen de eiwit-inname en focussen ons op plant-based. En dit alles op een basis van low sugar of misschien zelfs helemaal no sugar.

TRAINING – Iedereen gaat aan de slag met het streven om minstens 3 work-outs per week in te plannen. Deze trainingen kunnen bestaan uit onze groepslessen, maar je krijgt ook een toffe training mee voor thuis én we hebben een aantal extra trainingen gepland die we gezamenlijk gaan killen!

SLEEP – Slaap is dé fundering voor een productieve dag. Ook zorgt kwalitatieve slaap voor een verbeterd herstel, vermindering van stress en zelfs gewichtsverlies(!). Tijdens de 60-day challenge gaan we werken naar 7 tot 9 uur slaap per nacht, maar ook de kwaliteit ervan nemen we onder de loep.

Tijdens de 60-day challenge ontvang je gerichte voedingsadviezen, train je samen met andere deelnemers en word je begeleid door een enthousiaste coach. Ook starten en eindigen we natuurlijk met een uitgebreide fysieke meting om je resultaten in kaart te brengen. Heb jij nu ècht een stok achter de deur nodig? Dan is dit je kans!

De 60-day challenge bedraagt €120,- per persoon, dit is inclusief onbeperkt groepslessen volgen, het meedoen van clinics zoals boksen en yoga, plus het bijwonen van interessante presentaties. Geef je je met zijn 2e op? Dan betaal je €100,- per persoon! (Let op: leden van 1-2 Sport ontvangen €60,- korting)

We starten op 1 februari 2020. Vragen of aanmeldingen kunnen worden verzonden via ons contactformulier.