1-2 Sport organiseert: “Scherpenzeel Schrijft”

Veel ouderen brengen de feestdagen alleen door. Een kaartje in de brievenbus van een vriendelijke onbekende betekent daarom veel voor hen.

Met deze mooie gedachte organiseren Kulturhus de Breehoek, De Bibliotheek Scherpenzeel en 1- 2 Sport op vrijdag 20 december het evenement “Scherpenzeel Schrijft”! Een inloopmiddag/avond waarbij iedere Scherpenzeeler mag langskomen om kerstkaarten te schrijven die vervolgens zullen worden bezorgd bij eenzame ouderen in Nederland.

Tussen 16:00 en 19:30 uur kan jong en oud terecht om – onder het genot van een kopje koffie of thee- één of meerdere kerstkaarten te beschrijven met een mooi verhaal, kerstwens of groet. Kinderen mogen de kaart zelfs mooi versieren! Wij zorgen dat alle kaarten worden afgeleverd bij het Nationaal Ouderenfonds, welke deze in samenwerking met PostNL zal verspreiden onder eenzame ouderen.

En leuk nieuws! Van alle kaarten die worden geschreven worden 150 stuks direct bezorgd bij het Huis in de Wei. Zo ontvangen de inwoners hun kerstgroet direct van andere Scherpenzeelers!

Zien wij jou de 20e? Kijk op: https://www.facebook.com/Scherpenzeel-Schrijft

Krantenartikel in de Scherpenzeelse Krant