OVER 1-2 SPORT

OVER 1-2 SPORT – Wij proberen mensen te motiveren het beste uit zichzelf te halen door afwisselende en uitdagende trainingen neer te zetten. Dit doen we tijdens wekelijkse groepslessen, clinics voor bedrijven, maar ook trainings- en coachingstrajecten in onze nieuwe studio! 1-2 Sport is gevestigd in het Gelderse dorp Scherpenzeel, maar is actief in het hele land.

Wij weten als geen ander wat belangrijk is om een sportles succesvol te maken; blijf motiveren! Daarnaast staan aandacht, afwisseling en plezier altijd centraal. Samen met onze sporters halen we het beste uit elke les, uiteraard op ieders eigen niveau.

“1-2 Sport brengt het plezier achter het sporten terug!”

EIGENARESSE – Mariska van de Vliert is de persoon achter 1-2 Sport: “Op mijn 16e wist ik het al: Ik wil een eigen sportclub. Toen ik in 2012 afstudeerde als bewegingsagoog was 1-2 Sport dan ook snel geboren! Door te starten met de inmiddels succesvolle GymPlus-les kreeg ik de mogelijkheid om langzaam uit te groeien en geeft 1-2 Sport inmiddels les aan een groot en divers ledenbestand. Nu ik ook mijn business-diploma bij Hogeschool Rotterdam heb behaald kan ik volop ondernemen en genieten van mijn passie; lesgeven. Ik hoop u snel tijdens één van onze trainingen te verwelkomen en te laten ervaren waar 1-2 Sport voor staat!”

BENIEUWD NAAR ALLE MOGELIJKHEDEN? Neem dan contact met ons op onze contactpagina.

OUTDOOR LOCATIE: NIEUWSTRAAT 76 – SCHERPENZEEL

STUDIO LOCATIE: MARKSTRAAT 59 – SCHERPENZEEL

1-2 Sport! is een onderdeel van Smart Enterprise Developments. Klik hier voor de algemene voorwaarden.