Nieuw: Private Pilates

Stel je voor: in een drukke periode even de stress vergeten met een ontspannen lesje Pilates bij jou thuis: Docent, muziek, matjes en sfeer wordt geregeld, jij hoeft alleen maar in gemakkelijke sportkleding aanwezig te zijn. En je mag zelfs je vriendinnen uitnodigen!

Dat is wat we aanbieden met Private Pilates: het gemak van een privé training en de ontspanning van pilates. Even een bewust moment voor jou en je lijf. We bieden een traject van 8 weken aan waar we bij jou thuis of in onze studio training geven aan jou, en eventueel je vriendinnen. Op rustige muziek werken je aan soepeler raken, spieren versterken, maar vooral rust vinden. We eindigen de training altijd met ontspanningsoefeningen.

We werken met een maximum van 5 personen per training. WIl je meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op!

 

Verslag + foto’s GymPlus-weekend 2019

Op vrijdag 10 mei was het dan zover: de tweede editie van ons sportieve GymPlus weekend! Na een barre fietstocht met een kleine omweg -het kan ook nooit eens gewoon goed gaan- kwam de groep uitgeput aan bij het Veerhuis in Wamel (dus niet Opheusden).

Na een moord te hebben opgelost, Marianne Nicolaas te hebben verwelkomt, een gezellig bakje koffie en te hebben geruzied om de beste kamer, ging de groep weer te paard fiets op pad. Een verrassende eindbestemming was de uitkomst: De Saloon in Dreumel. Iedereen werd hartelijk ontvangen door de dochters en schoonzonen van Marianne, met op de achtergrond een smeulende barbecue. Na een echte pubkwiz en wat borrels verder konden we genieten van het welverdiende eten.

De volgende ochtend kon de groep na een gezamenlijk ontbijt weer op pad, dit keer werd iedereen als verrassing verwelkomt bij Marianne thuis! Wat een prachtig en ruim appartement, daar kan geen Scherpenzeelse rijtjeswoning tegenop! Vervolgens is de groep in het stralende zonnetje verder gefietst richting Appeltern, waar ze door een gids en inmiddels lichtelijk gestresste Mariska -want dat rooster was toch wel erg strak- werden verwacht. De groep kreeg een mooie tour langs verschillende moderne en klassieke tuinen, we konden genieten van de natuur en nieuwe tuin-ideeën opdoen. Afgesloten met een soepenlunch was ook de Tuinen van Appeltern een geslaagd.

Na een gezellig ijsje bij Juultje in Druten werd het dan toch echt tijd om huiswaarts te keren. Gelukkig scheen het zonnetje, maar de kilometers zaten toch flink in de benen! Gelukkig was onze Cees daar met zoon die ons -en met name Diny- een warm welkom heette.

Iedereen bedankt voor jullie enthousiasme en vrolijkheid, we hopen jullie volgend jaar weer mee te mogen nemen. Hierbij de foto’s:

Hike & Train: Leersumse Veld!

 

Na het succes van de vorige editie hebben we weer een leuke Hike & Train voor jullie in petto: Deze keer gaan we naar het prachtige natuurgebied van het Leersumse Veld!

Met Hike & Train nemen we een stevige wandeling van ongeveer een uur met onderweg oefeningen voor het gehele lijf. Ideaal voor beginners!

Leden mogen gratis meedoen, niet-leden betalen €5,00. Inschrijven kan via ons contactformulier of (voor onze leden) in het online rooster. We starten bij restaurant ’t Leersumse Veld in Leersum (Heulweg 10). Vergeet je portemonnee niet als je daarna mee een bakje koffie wilt doen!

Hike & Train event!

 

Speciaal voor diegene die na koningsdag even lekker in de buitenlucht willen bewegen hebben we de perfecte activiteit bedacht: Hike & Train! Een stevige wandeling van ongeveer een uur met onderweg oefeningen voor het gehele lijf. Ideaal voor beginners!

Leden mogen gratis meedoen, niet-leden betalen €5,00. Inschrijven kan via het contactformulier of (voor onze leden) in het online rooster. We starten om 10:00 uur bij theehuis Mon-Chouette aan het Valleikanaal. Zien we je dan? 🙂

Vacature Bootcampinstructeur

Ben jij een enthousiaste en flexibele sportieveling op wie wij kunnen bouwen? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

We gaan graag met je in gesprek om als vaste invaller op te treden voor de bootcamp en small-group trainingen, met eventueel een vast tijdstip voor een nieuwe les.

Wil jij deel uitmaken van onze gezellige club? Stuur dan je cv en motivatie naar info@1-2sport.com.

 

VILLAGE RUN!

Oranjevereniging Scherpenzeel bestaat dit jaar 90 jarig, en dat mag gevierd worden! Tijdens de gehele meivakantie worden er daarom activiteiten georganiseerd, en daar mag een sportief evenement natuurlijk niet aan ontbreken! Samen met ons -1-2 Sport- organiseren wij daarom de Village Run: een hardloopevenement waarbij je niet langs, maar dóór de panden van Scherpenzeel gaat.

Bij de Village Run staat niet de looptijd, maar de beleving centraal. Loop dwars door panden als de Kromme Hoek, de bibliotheek en Nr 256, maar ook over het voetbalveld, de Willaerruiters en het zwembad! Beleef Scherpenzeel door muziek, eten en drinken, en daag jezelf uit tijdens allerlei toffe obstakels!

De afstand is in totaal ongeveer 4 kilometer, iedereen vanaf 9 jaar mag meedoen. Aanmelden is gratis en kan door een mail te sturen naar rianne@ovscherpenzeel.nl. Geef hierin aan om hoeveel personen het gaat en welke leeftijden zij hebben. Kinderen worden per leeftijdscategorie ingedeeld, maar ouders of begeleiders mogen hierin wel meelopen. De starttijden zijn vanaf 10:00u ’s ochtends (na afloop van het dorpsontbijt op Plein 1940).