VILLAGE RUN!

Oranjevereniging Scherpenzeel bestaat dit jaar 90 jarig, en dat mag gevierd worden! Tijdens de gehele meivakantie worden er daarom activiteiten georganiseerd, en daar mag een sportief evenement natuurlijk niet aan ontbreken! Samen met ons -1-2 Sport- organiseren wij daarom de Village Run: een hardloopevenement waarbij je niet langs, maar dóór de panden van Scherpenzeel gaat.

Bij de Village Run staat niet de looptijd, maar de beleving centraal. Loop dwars door panden als de Kromme Hoek, de bibliotheek en Nr 256, maar ook over het voetbalveld, de Willaerruiters en het zwembad! Beleef Scherpenzeel door muziek, eten en drinken, en daag jezelf uit tijdens allerlei toffe obstakels!

De afstand is in totaal ongeveer 4 kilometer, iedereen vanaf 9 jaar mag meedoen. Aanmelden is gratis en kan door een mail te sturen naar rianne@ovscherpenzeel.nl. Geef hierin aan om hoeveel personen het gaat en welke leeftijden zij hebben. Kinderen worden per leeftijdscategorie ingedeeld, maar ouders of begeleiders mogen hierin wel meelopen. De starttijden zijn vanaf 10:00u ’s ochtends (na afloop van het dorpsontbijt op Plein 1940).

We gaan trainen voor een TRIATHLON!

Ja je leest het goed! Vanaf eind maart kan je samen met ons team gaan trainen voor de Keistadtriathlon op zondag 1 september! We gaan voor een 1/8ste afstand, dat betekent 500 meter zwemmen, 22 kilometer fietsen en 5 kilometer hardlopen.

Onder leiding van coach Marinus ga je aan de slag met de verschillende principes. Er wordt van je verwacht dat je naast in teamverband ook individueel traint, hiervoor wordt een speciaal trainingsplan opgesteld. Er worden informatiebijeenkomsten georganiseerd, je ontvangt zwemtraining in zowel zwembad als open water, een techniektraining mbt het hardlopen, een conditietest en natuurlijk de wisseltrainingen. Alles om je zo goed mogelijk voor te bereiden op deze super toffe triathlon!

Op woensdag 13 maart vindt er om 19:30u een informatiebijeenkomst plaats in onze studio in De Breehoek, waar je vrijblijvend naartoe kan gaan om jezelf te laten informeren over het traject en de run. Naderhand kan je dan zelf beslissen of je de uitdaging aan gaat of niet. Opgeven voor de info-avond kan via ons contactformulier.

 

10-week Fitness Challenge

Wil jij zo snel mogelijk uit die vervelende winterdip komen? Geef je dan op voor de 10-week Fitness Challenge!

Je krijgt een coach toegewezen die een persoonlijk trainingsplan voor je maakt, je volgt een voedingsplan, doet mee met de small group training in onze studio en je ontvangt 3 metingen om je progressie bij te houden.

De trainingstijden zijn in overleg met je coach. Laat je telefoonnummer achter als je meer informatie wilt, dan nemen wij contact met je op voor een vrijblijvend intakegesprek. We starten op 4 maart en hebben plek voor 10 personen: vol = vol!

 

Upcoming Events

We hebben een flink aantal events dat eraan komt. Ben je dus op zoek naar een nieuw doel voor het voorjaar dan ben je hier aan het juiste adres!

Maandag 11 februari – Obstacle Run Training voor beginners. We hebben al een leuk groepje met beginners die aan de slag gaan met een traject voor de Down Under Obstacle Run op zondag 12 mei! Een super leuke, laagdrempelige run waar we in 2018 ook al veel plezier aan hebben beleefd. Dit traject van 12 weken is geschikt voor ieder niveau en je ontvangt speciale trainingen, clinics, schema’s, een t-shirt en vooral heel veel fun! Je kan je inschrijven voor de 6 of 9 kilometer. (Liever niet op zondag? Je kan ook meedoen aan het traject, en vervolgens kiezen voor de 7km Strong Viking Run op zaterdag 11 mei.) Meer info vind je hier.

Zaterdag 16 maart – Urban Workout Festival Utrecht. Een super toffe unieke indoor workout met een leuk parcours van 5 kilometer! Ticket is €33,50 en we pakken de starttijd van 11:40u (France). Je kan zelf je kaartje hier aanschaffen en mail ons dat je meegaat (info@1-2sport.com).

Op zaterdag 30 maart weer de uitdaging aan van de Strong Viking, en ditmaal de MUD EDITION! Dit is speciaal voor de gevorderde strijders onder ons. Ga met ons team mee en overwin die 13km met 2 modderige vingers in je neus! Iedereen mag zijn/haar eigen kaartje bestellen via deze pagina. De starttijd 10:40u is al uitverkocht, maar als je ons je ticket mailt dan zorgen wij met behulp van de organisatie dat je om 10:40u met ons mag starten

Op 20 april kan je meedoen aan de WIPE OUT RUN! Je gaat samen met een groepje bootcampers de baan killen. Early Bird tickets zijn €27,50. Ga naar de website en kies voor starttijd 11:00 uur. Mail ons dat je meedoet, zodat we de carpool kunnen regelen.

Nieuwe les: Flow Your Body

Vanaf aankomende week zal elke woensdagavond de de les “Flow Your Body” worden gegeven. Bij deze les gaat het om het voelen van je eigen lichaam, de aandacht richten op jezelf en je gedachtestroom tot rust brengen. De instructrice maakt gebruik van vloeiende bewegingen uit de yoga, pilates en tai chi om zowel body als mind in een “flow” te brengen. Tijdens deze les hoef je niet zozeer te presteren, maar gewoon doen wat goed voelt voor jezelf. De les is op muziek en eindigt altijd met rustgevende ontspanningsoefeningen.

Elke woensdag van 19:30 tot 20:30 uur in De Breehoek! Vraag hier een proefles aan.

BOXCAMP

Zin in iets nieuws? Try out Boxcamp!

Een speciaal trainingstraject bestaande uit vier clinics, die je de basis-skills uit de bokssport leert zónder fysiek contact te maken. Tijdens de clinics richten we ons niet alleen op de techniek, maar combineren we dit ook met leuke conditionele oefeningen. Kortom; even een andere trainingsprikkel waarbij je gelijk ook iets nieuws leert! We werken in een klein groepje van maximaal 10 personen, vol = vol!

De clinic bestaat uit 4 avonden van 1 uur. Je kan kiezen voor de maandagavond 19:00 uur, of de donderdagavond 20:00 uur. Mocht je één van de dagen niet kunnen dan kan je de training inhalen op zaterdag 16 februari om 10:30 uur.

Clinicdata maandag: 28 jan // 4 feb // 11 feb // 18 feb

Clinicdata donderdag: 31 jan // 7 feb // 14 feb // 21 feb

Kosten: €49,95 per persoon voor 4 clinics. Leden betalen €39,95 p.p. (€10,00 korting). De trainingsattributen worden door ons verzorgd. Meer informatie of opgeven? Stuur ons een bericht via het contactformulier.

 

Kerstvakantie

Wij rusten van 23 december t/m 1 januari uit van alle leuke trainingen die we dit jaar aan jullie mochten geven.
Afgelopen jaar was een jaar overvol met mijlpalen. De eerste obstacle-runs die we samen deden, de barbeque ter ere van ons 100e lid, Mud Valley, de opening van onze studio, de start van nieuwe lessen als Build Strength en Bootcamp Advanced, en het verwelkomen van de leden van Van Ginkel Bootcamp.
Maar ook de kleine en persoonlijke mijlpalen zijn we niet vergeten. Ieder lid heeft wel iets bijzonders gepresteerd; de één is van 0 naar 3 keer per week sporten gegaan, de ander heeft zijn streefgewicht behaald, weer een ander heeft de 13km Spartan uitgelopen en zo zijn er nog talloze andere doelen behaald. Iedere zweetdruppel, lach en soms ook traan van dit jaar hebben we in ons hart gesloten, en wij bedanken iedereen dat jullie dit met ons wilde behalen en delen.
In 2019 zullen we blijven verbeteren in alles wat we doen, en de enige reden hiervoor zijn jullie. Op naar een nieuw en nog mooier jaar!
🌟Fijne dagen!🌟